Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
platforma za mahalanje i za " gradske momke i cure " .
veliki umjetnik,njegove ilustracije ne samo o fb
Sad ćemo ubrzo postaviti kamere i čitav svijet se pretvori u Big Brother kuću.
Ako nisi stavio na fb, nije se ni dogodilo...zato se u mene nikad nista ne dogadja :))))))
Zao mi je sto cu te razocarati, ali vjerujem da je bar po nacinu i stilu pisanja prepoznati odredjenu osobu. U slucaju da ne mozes, uvijek je tu ip lokator ;). Jedan profil imam vec godinu dana, sto i sam mozes vidjeti.
Drzim da je tvoj IQ veci od Sandzinog, pa eto, na osnovu onog sto citas u mojim komentarima donesi sud da li je Sandzin san istinit.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
samo za komunikaciju... ovo ostalo ne bitno.
druga slika objasnila. ljudi se ponasaju kao da im je fb dnevnik. cim ustanu uslikaju dorucak, zatim pogled sa prozora i opis tipa: 'danas pada kisa', nemo zaebavat. koriste fb da bi pokaazali kako dobro zive, kako su sretni, zeleci stvoriti neku sliku o sebi. koristim fb ali da bih kontaktirala prijatelje, kolege i sl. mislim da je to neki zdravi oblik facebooka, sve ostalo je preslo u bolest
Što je najtragičnije, oni ne kontaju koliki je to smor vidjeti na homepageu.. Koga bolan/bona briga kako izgleda tvoja faca iz svakog mogućeg ugla pod svakim mogućim osvjetljenjem, ne znam ko ih ohrabruje na takvu blamažu? Objave 5621 selfija dnevno, zapitaju li se ikad šta to govori o njima?
Jah i da ne zaboravim one tragikomične opise slika, obično počinju ovako nekako ''Ona ti je druže ......, blabla, ..... blablabla..... (*ubaci još ofirnog teksta koji bi kao trebao da opisuje dotičnu sa slike*)..... blabla.... takva ti je ona druže!'' Pa plač. x'D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Satirical Art by Pavel Kuczynskis Uguglajte,ima dosta dobrih slika :)
...fotka 2 objasnila :))
upravo tako..ni u crkvu ni u dzamiju a da ne zna fb mahala
Prije da je znacenjke slike fb - nova ispovjedaonica ;)