Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo
slatko :)
Jaooooo, ovako su pravo slatki :D Ajjj, nevjerovatno, hej :D Najradije bih ih sad uzela u ruke, da su veliki kao naprimjer neki manji cuko, bili bi super domaće životinjice... Preslatko
I kako ga zgaziti kad te ovako pogleda :)
Hahaha, ovaj prvi je pravo sladak, lici na onog glavnog lika iz Monsters Inc crtanog :)))
\"cemu? \" zvaljo jedan, ako hoces radit nesto korisno idi lopataj snijeg
I šta ono rekoste, da je ovako nešto nastalo spletom slučajnosti, evolucijom?!!! How yes no!
Meni ovako jos strasnije...
Ovaj sa 3 slike lici na naseg vodju navijaca... MI SMO DIVOVI !!!
sreca pa nemaju po 150 kg!! :)
vao kako zanimljiva vijest slike stare 4 godine
Neki od Shahanovih objekata široki su samo pet milimetara, ali to se ne primjećuje jer su na fotografijama široki i po nekoliko centimetara. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? cemu ?
zanimljive boje, ali su svejedno fuj :P