Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo još jednog tajnog agenta ISILA u SAD ! Naime ISILova propaganda je osjetila njegovu seksulanu privlačnost kad je jednom korao obrijati bradu do pupka radi operacije ratne rane na licu. https://pbs.twimg.com/media/CR4dv7UUkAAwei7.jpg NAravno nisam je odabrala nego neki od fanova ruskog amabasadora na tweeteru i sa njom replicirali na njegovu sliku , običaj još od nekad megapopularne ratne TV emisije SLIKOM NA SLIKU !
U STRAHU SU VELIKE OČI ! A naročito kod ministra policije Stanislava Čađe kad je nabavljao naočale za noćni vid da se Srpska i noću još bolje brani ! Pa mu iscurilo na WikiLeaks. https://wikileaks.org/plusd/cables/09STATE87487_a.html
hahahahaha kakvi debili hahahaha
...zapadanjačka propagandna budalaština.