Mnogo teža tehnika
0
Ruska umjetnica slika grudima
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je ovo em glupo, em bezveze, a da ne govorim odvratno. sama pomisao stavljanja ovih akrilnih boja preko grudi mi je užasavajuća. žalosno je šta će sve ljudi uraditi da dođu u medije, a još žalosniije šta se pokušava strpati pod umjetnost... i svaka čast EMS na komentaru...
mislim DUGOGODISNJE ISKUSTVO = Tradicija. Evo cujem bas po Beogradu organizuju Turkosmokijadu. Na sred Knez Mihajlove bice 100 brkatih Turaka i BG raja ce doci da pusi. Ko bude najbolje pusio moze da odabere nekoga bliznjeg clana svoje porodice da ga Turcin okroji.
Nije tako ! Ako ste vi 500 godina Turcima pusili, zasto treba bosnji onda ku*ac u usitma ? Pa vi imate DUGOGODISNJE ISKUSTVO. Znate vi da obuzdate svaki ku*ac na planeti ! Nego Srbo, digao mi se. Primi se posla ODMAH. Kad zavrsim s tobom idem ti pravac na zenu :D
Ovim mosnjacima samo kyrac u ustima
MOMCI NE GLUPIRAJTE SE SAMO PIPO K.U.R.C.M CRTA. JEDAN JE PIPO
za pohvalu, nema sta!
MONGOLI.......
pa i ja slikam kitom a mudima udaram3Defekt
NEK DOLAZI U RS...... IMACE STA SLIKATI HAHAHHAHA....
Two secret weapons! hahahaha
pa i ja slikam kitom
a vidi pluca jadoooooooooooo a sta ti je reci umjetnost Jednom zgodom gledo sam Jewrejku iz Izraela kako crta sa pestima u pijsku to sine Bog samo jednom stvara sta zena izvodi i koje slike napravi od pijska.
ne slika grudima nego sisom BACI SISU DA SE IGRAMO DA SE IGRAMO DA SE IGRAMO
umoči je stara!!! ja umjetnosti, aaaaaa!!! niđe veze!!!
Ajoj sise,kru\' te ranio !