Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par puta sam pokusao objasniti neke psovke strancima i bilo je nemoguce. Jebem ti ovog ili onog,zivog ili mrtvog je za sve glagol u prezentu i tu nastaje haos:) Samo gledaju blijedo i otresaju glavom:))
Objasni to kao da crtas sliku situacije. Papir i olovka mogu biti od pomoci. "See, this is your mom. o8< This is me. >Do This is me fucking your mom. o8<Đo I am fucking your mother. Get the picture?"
Cemu negativnost? Pa samo pokusavam covjeku da pomognem kod prevazilazenja medjujezicne barijere. Nisam njemu nista rekao.
IDI NAHUI, SUKA, BLYAT, PIZDA, KURVA !
fura vas preko neta, a iznabijaće nas nogom usta u Brazilu
Psuju previse...
Idu otac i sin,prodje dobra cura tata kaze joooooooooj picke... a sin pita,tata sta si to reko? On mu odg. nista sine reko sam ptica... pita ga sin a sta je to ptica on mu odg. to je ona zivotinja sto moze da leti. A tata jel sve ptice mogu letiti? Ne sine imaju pingvini oni nemogu letiti. A sto tata pingvini nemogu letiti? Pa oni imaju krzno...a sto oni imaju krzno? Pa oni mogu plivati,a tata jel sve ptice mogu plivati? Eto sine reko sam piiiiiiiiiiiiiiiiicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako ce oninpjevati popularnu rambovu pjesmu urac icka ovno sisa....
Znači u rusiji se više ne smije reći npr. otcasjoš moj hui...
;) hiihihihihi