Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fkt je sve otišlo u K.U.R.A.C.....
dragi moji novinari, stvarno se pre.sera.vate. to je najobicnija zena koja se proglasila muskarcem. isto da sad fata kaze ja sam musko i rodi dijete. ako je rodila dijete, zensko je, sta se tu ima polemisat. a to ako ona ima podvojenu licnost, to ne znaci da je bioloski musko.
kako je samo božanstveno lijep!
nadam se da znate da je ova prica izmišeljena i naučno nemoguća... nemojte bit ekskluziva i slicni portali jbmu miša
@apostol Nisi ti primitivan, ti si retardiran i malouman. I kaze se smrt apostolima, kijametolozima, pedo.filima, fastima i slicnim. Kontas?
Ako je rodio dijete,žensko je,ako je muško može poroditi samo kamaru g0vana,da izvinete
staj ovo...
Commi-ja,,sram te bilo bludno-nemoralna stara curo.Ako budeš dobra skontat ću ti nekog frajera,ali ako ovako nastaviš,osta ti sama još dugo....
Streljat.Jednostavno streljat!Da se svijet rijesi takvih degeneka.
...ja i moj dečko smo možda veće žene od Medine Šehić...
aj ba, ima i kod nas brkatih zena, pa se ne zovu muskarcima
vela havle... jadna djeca kad dođu u školu :D :D
kijametolozi, oćel skoro propast svijeta? nek propadne, nije šteta?
Ama Schwarzenegger je prvi muškarac koji je rodio dijete!!! http://www.imdb.com/title/tt0110216/
mnogi od vas ce reci da sam primitivan(boli me racku ja imam automate!) al sve te takve kretene treba smjesta ubiti... smrt pe.derima, trans.vestitima, ped.ofilima i fasistima!
zato ga mogu ubiti,nek' spase ovaj svijet od ovakvih izopačenih maloumnika :/