Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta djeca znaju o nasem zavicaju :)
ČetRi ... Nepismeni majke mi
u egiptu su piramide sa pravim, ravnim stranicama, ostale su stepenaste piramide, u mexiku, peruu, kini, i podvodne piramide kod japana i kube..
@tte u Visokom ne moze biti pravih piramida jer nisu boravili Egipcani ovudan
Ja sam cuo da su samo u Egiptu izvorne i prave piramide, ove negdje sto jos imaju nisu prave, sve su bukvalno kopije, citam i ja, tako da sam upoznat kada su piramide u pitanju.
1460 p.n.e. vojska Amenofisa IV je isla do kavkaza i urala, prolazili su ovim prostorima...a nisu samo egipćani gradili piramide, pročitaj neku knjigu nekad....nemoj samo slusati druge i imati tuđe mišljenje, pročitaj nesto i imaj svoje, ovo je prijateljski savjet.
ahaa, isto kao Visoko
ovaj Egipat je beton mjesto historije i mumija svega covjek nadje