Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad se sjetim svoje profesorice engleskom sta sam puta otreso malog na njenom casu ....bravo madjari....
UCITELJICA na nivou zadatka . Max. moguci stimulans. hajmo mađarice carice
SVE ČESTITKE PROFESORICI, BRAVO CARICE!!! :-) NE ZNAM ŠTA HOĆE OVI TAKOZVANI \"MORALISTI\" NA PAKLIĆE, A KURAC I MINĐA IM SVIMA \"IZ OČIJU\" VIRE ;-) DIVAN NAČIN ZA VASPITAVANJE DJECE. NIŠTA SE NJIMA RUŽNO NIJE DESILO. BOLJE JE GLEDATI ZGODNU PROFESORICU KAKO SE SKIDA, NEGO U PO BIJELA DANA GLEDATI FILMOVE PUNE KRVI I NASILJA, I TO BEZ IKAKVE CENZURE!
a ovoj debeloj krivo sto i ona to nemoze radit pa je pokriva! :D
Moderna su vremena, a ne ko nekad kod nas u školi sve strogo i opako. Da hoće barem mojoj djeci ovako nešto, pa još kad bi ga stručno podučila i ostalim stvarima kad već ja ne bih takve sreće u školskim danima.
LEO bi hteo da stanca kurve, pije, drogira se i da je dobar musliman u isto vreme. hehehe Pravo si moderan Leo, samo malo vise zbunjen.
narode, Sakib je kreten, tačnije najveća kretenčina koju je svijet upoznao...
Hocu i ja u skolu opet!!!!! Gdje su bile ove sexy uciteljice kad sam ja bio mali :(
gluho bilo. hhehe
hahahahaha kraljica!!
ma ova je ili napusena, ili pijana, al kako posle da djeca uce kod nje kada ce je do kraja skole imati u ovakvom izdanju. A ne rekose sta predaje ova profesorica mozda je sexologija hahahaha...
za \"lea\": dragi moj \"leo\" kazes da si savremen musliiman?! ne znam sta pod tim podrazumijevas? al Islam je univerzalna religija i flexibilna naravno al ipak neki PRINCIPI se ne mogu mijenjati BAS NIKAKO bez obzira na dat eokolnosti. hvala
A ova debela profanka ljubomorna na ovu sto vrti!
MOGU LI ja ponovo da upisem srednju?! I to ako moze u Madjarskoj! Ili ako ima ova profanka neki kontakt da uzimam casove privatne!
Ovo je skola dobra ima ova zabava trebalo bi ovako i kod nas ali nek su i profesorice dobre :-D