Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas lazni profesori predaju godinama, pa nikom nista.
sreca pa na nasim univerzitetima i skolama svi 'profesori' predaju predmete za koje su zavrsili skolu, magistrirali, doktorirali...
odmah je tužiti i tražiti od škole odštetu od 100 miliona dolara, za svakog učenika.
sva srca pa je amerika u pitanju, sad lagano svi tuzite i dobijete desetine hiljada dolarisa, makar u tome niste retardirani kad vec niste mogli skontati odmah na pocetku da je greska...eee tupavci
Iako ste retardirani, ali hajd kad ste vec poceli tu temu pogresan predmet a uopste nije jer ste vi retardirani novinarcici kvazi kod nas na kampusu svaki profesor predaje pogresan predmet
Hoce profesorica da preskoci uvod :)
...da j elorn upoznala galića i fatkića :)...a tek leptiricu :)
samo da te poselamim. xD.
...eo nas bare-bare :)...pies, viđoh ti rozgu u splitu :)...bog me ubio ako se sad mogu sjetit gdje tačno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj što ne mogu ovih štrebera..
hahahahah sad ce ako nista rasturat nastavak :D
na univerzitetu u sarajevu često nastavnici iz jedne branše predavaju predmet iz druge branše. čak budu i nositelji tih predmeta. nevjerovatno nešto.
Tupavi ameri,njihov uvod u hemiju je ravno hemiji u sedmom razredu. Mnogo napredniji nivoi te hemije su i dalje veoma jednostavni,kao i svi ostali drugi predmeti. Uporediti sa pmf-om na ovim prostorima je nebo i zemlja
hajmo malo pljuvat po amerikancima nismo dugo. A šta će drugo biti "Uvod u hemiju" uvod u hemiju. :)
Imam clana porodice koji studira na drzavnom univerzitetu u americi,pa sam i upoznat sa njihovim planom i testovima iz predmeta tog tipa. Nije hejt,al to sto nas trpaju stvarima koje su bespotrebne i ucimo sve i svasta,a zaboravi se osnova nije nimalo dobro,znaju oni sto su dali takav sistem.
Americko skolstvo. Vjerovatno su studenti upravo savladali tablicu mnozenja i zavrsili sa matematikom, pa pozeljeli da malo nauce i hemiju.
haha, kako da ne, ameri su tupavi a zato na listi od top 100 svjetskih univerziteta nekih 50 su americki.. si cuo za harvard, princeton, yale, MIT? al ne, sarajevski pmf je najjaci na svijetu, samo ne znam gdje su te silne nagrade i priznanja..jbt mi jos od andrica i na drini cuprije nismo nista znacajno doprinijeli svjetskoj znanosti/umjetnosti, a nasi studenti umislili da stvarno samo oni studiraju abstraktnu algebru ili diferencijalne jednacine..
@saul Harvard i ostali univerziteti koje si nabrojao primaju studente iz cijelog svijeta koji imaju lovu ili znanje. Vecina Amerikanca moze samo da sanja o njima. Americko skolstvo podrazumijeva mnogo siri spisak skola, koledza i univerziteta i daleko su ispod nivoa takvih ustanova u razvijenim zemljama svijeta. Osim toga, govorim iz licnog iskustva i znam kakvo im je opste znanje. Ne znam kakvi su studenti sarajevskog univerziteta, ali se iskreno nadam da su bar za jednu mrvicu bolji od americkih. O osnovnim i srednjim skolama ne treba ni pricati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U našoj zemlji to ne bi bilo čudo,to je naša svakodnevnica!!!
Od viska glava ne boli
Mora da je joj predavao Saltaga...