Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Urednik kliksa ima ozbiljne probleme!
a nema nesto vazno..hmmm
mislim da je peder i da nema hrabrosti da to kaze javno pa preko portala se olakšava u nadi da će naći srodnu pedersku dušu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na Kosevu se ne bi ni probudio
Bolje da se nije ni probudio
ODSIJECITE ME <3
a sve je to vidio kada je poslije operacije otisao u wc I vidio penis zasiven na celu,..
vezano za poslasticarnu aida i ostale slicne stvari..trebate staviti posebnu rubriku sponzorisani dio,prostor,kutak,program..a ne stavljate na naslovnu stranu takve stvari,jos zabranite komentare. . . .
sto si karindzao,karindzao si...
Kad te nema bolje da se nisam ni probudio ...
......sad može tužit koliko hoće........neće mu od toga narasti...........
Imao sam brigu kad sam isao na slicnu operaciju.Sreca ostao je citav :D
A ne mogu da vjerujem, samo to cu reci
Sramota,ovaj portal je dno koje je upravo dotakao.Ovakvim člancima se igra nasim razumom i dostojanstvenošću nebitno da li vjerujete ili ne u Boga posebno naglašavam da se ovi članci plasiraju za Ramazan i predstojeci Bajram....naglašavam da ovi članci vrijeđaju inteligenciju svih normalnih ljudi...kliks ne treba da postoji!
nigdje cune ostala su samo jaja..
to nikad nisu ni bili muskarci :)
Klix objavio jos jednu vijest od skora, nakon one price o zeni koja je nekad bila muskarac sad ide i stara vijest o amputiranom penisu. Srozali ste se samo tako. Ovo je nagovijestaj vaseg kraja.
(ne)poštovana redakcijo klixa upravo ste izgubili još jednog čitatelja ! bagro i promotori nwo-a,plaćenici i đavolje sluge umotane u blještavilo koje obmanjuje mase! članci koji vrijeđaju inteligenciju i dostojanstvo normalnih ljudi i vjernika i nevjernika koji znaju šta je normalno!
hajde, nemam ni ja Penis, i ipak zivim normalno..nista se ne brini, ciko. xD
ti imas nesto drugo makar, a on ni to xD
Možeš ga imati kad god poželiš! :P :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko s qurcem ko bez njega...barem je to kod mene slucaj...
Nije valjda da si pasivac :D,haha