Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprosti mi Bože kad sam nezadovoljan u životu....
BRAVO JOJ I SVAKA CAST!!!
ona ga ne pise,nego kuca na tasteturi......
@MM znaš li ti koliko je kineski komplikovan za pisanje?
djevojka iz Kine..... -..... je uspjela nauciti kineski??????
djevojci svaka cast....jos jedan dokaz da volja za zivotom uz Boziju pomoc je jaca od bilo cega...ali kad se malo osvrnemo na nasu okolinu,nase komsije,da prezivljavaju sa (u dobrom slucaju) 300-350KM mjesecno a od toga im na rezije ode oko 100KM pa na lijekove od 50-100KM...sta njima ostane??? da jedu hljeb i margarin...i da zive......
svaka cast ..ali zasto ne pokusa pisati nosom , misim da bi joj bilo lakse nego usnama .
Samo zdravlja..
Nismo svjesni koliko smo sretni i kad \"ništa nemamo\".
Nedaj BOZE nikome.Slucjano poznajem jednu djevojku iz B.Potoka koja je isto 100% nepokretna.Ali uprkos svemu i svi preprekama sa kojim se suocava u svom mladome zivotu,marljivo studira i radi pomalo.pozz. za A.