Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije atomska bomba, nego radioaktivni element
Bolje mu je da je uzeo ime i prezime Aleksandar Lugovoj.On je uradio u stvarnom životu ono što autor čuvenog serijala o tajnom agentu 007,Jan Fleming nije mogao ni da zamisli a kamoli da napiše kao scenario za film.Usred Londona radioaktivnom supstancom PO-210 (minijaturnom atomskom bombom) otrovao je izdajnika i neprijatelja Rusije Aleksandra Litvinjenka.Zamislite usred Londona mala atomska bomba.I kad se zapad počne kurčiti da je sila??Jest al kad treba tući Irak i Vijetnam.
pa sud za ljudska prava u strazburgu. ima pravo covjek promjeniti ime u koje hoce.
kakve veze sttrasbourg s ovim ima sada?!
komentar ti je za 10 :)
POSTENO sam se nasmijao!!
uf ljudskih sloboda u istocnoj evropi....i govana....dobio bi ih u strazburgu na sudu bez problema...
sta ga ima mjenjat koji qr4c
\"Rekao je da neće odustati stanovnicima njihovog grada počnu ne počne donositi tajni agent.\" Razumio kupiti poruku nas jezik knjigu. Sve ok.
\"Rekao je da neće odustati stanovnicima njihovog grada počnu ne počne donositi tajni agent.\" Ovo nesto sifrovano garant.
\"Rekao je da neće odustati stanovnicima njihovog grada počnu ne počne donositi tajni agent. \" Pa vi ste polupismeni. Ispravljajte to!
\"...počnu ne počne donositi tajni agent.\" vat d fak?