Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako bi ga grasovac štocir'o...i još sretan bio što mu se budala namjestila...
Kakav ba GRAS-ovac, koliko vidim na svakom cosku ih neko mlati, sto u trolejbusima sto u minibusevima :)) Kod nas bi ga hladno pregazio voz, proglasili bi ga neuračunljivim zbog kostima te cijeli slucaj okarakterisali kao samoubistvo, a Zeljeznice FBiH bi se branile slabim kocnicama na odvec starim vozovima.
I moj komšija je izigravao Ramba, pa je onda dobio po nosu...
A mozda je tramvaj vozio Čeh?
Ahahaha :) Koji likovi. Ovaj njemu "Zvaću ti policiju". A Gandalf odgovara "You shall not pass" :D
Grasovac bi ga opusteno ignoriso i prosao kroz njeg :)
Hahahaha kralj.The Lord Of The Rings!!!!!!!
Kod nas bi ga sohom opalio po njonji kad bi ga vidio ovakvog.
Film koji je dobio 11 oskara je na meti klixovih svakodnevnih kritičara hahahahhah xD Jadnije nem're bit. LOTR je za neke ovdje prekomplikovano štivo, držite se vi turskih i meksičkih sapunica, kao i onih neizvjesnih akcionih filmova gdje jedan testelone sprži pola armije lijevom rukom a desnom drka *** dok šeta kroz minsko polje.
17 oskara.Ukratko Masterpiece za sva vremena!!!
dobro malo mi se potkralo ovih 6, ali znam da je za fellowship otišlo čini mi se 11. Mada opet eto nisam siguran.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se odrasli pretvore u ovakve idiote i prerusavaju se u filmske likove, a radnja se ne desava u Americi nego u Poljskoj, znaci da se zaraza rasirila i po Evropi, gdje su nekada zivjeli normalni ljudi. Nekad su se u Evropi gledali filmovi Tarkovskog, Felinija, Bergmana, Bunjuela, Ajzenstajna ili Langa koji su ljude oplemenjivali, a ovi holivudski ih tjeraju da se presvlace u carobnjake i vilenjake.
jel majke vam niko ne konta da se radi o sali i zajebanciji a ne o ozbiljnoj obradi scene iz filma? Dzaba i tarkovski i bergman kad ne razmisljas...
Da, svi misle da su ovi ozbiljno "obradili" scenu iz filma zaustavljajuci tramvaj. Niko nije mogao da shvati da se radi o pokusaju sale, samo ti. Ja cu ti vjerovati na rijec da im je zajebancija odlicna, ali nesto mi se ne gleda ova glupost.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najlakše u životu je biti idiot...
Treba i za to biti rođen, nemoj tako :)
you shall not passsssssssssssssssssssssss
Da mozda taj film nema adekvatan prijevod na nas jezik? Recimo, Gospodar prstenova, ha?
Bas debilno... Nije ni najmanje interesantno