Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ranoj fazi zivota su mu zene zagorcale isti
Hahaha a duša
Glupost kao da su roditelji krivi.... G L U P O
Ah,posro jedan...ja imam 4 kćerke,nek vala nemaju takvog posranog brata,sram te bilo te dvije sestrice,koje su svijet izmislile za tebe...
Ah minusa i minusa...vjerovatno su jih napucali oni,koji imaju muške potomke,koji će spasiti svijet kataklizme...popušite....
Kad odraste i imao djevojku nek mu pokazu ovaj snimak i snime njegovu reakciju. Djeca znaju biti sebicna prema drugima.Sebicnost dolazi od odgoja roditelja.
Dislajkovala sam ti komentar jer si napisala da sebičnost dolazi od odgoja roditelja. To je to.
Da si kod Ammaji nebi imao nikakav problem sa chorama.
koooja histerija čovječe.......
King!
mali je homoseksualac
Nije homosexualac. Jbt pa neće sestre gledati kao osobe s kojim će biti u vezi i sl.
Isti moj brat.. kad se rodih, plakao je i galamio: Neću sestru, hoću brata!... blento..
Ovako je i otac reagirao prvi put xD
ja ga razumijem, moje mi sestre nisu nista dobro donijele, samo štetu jer moram dijelit babovinu sa nekim zetovima. koje glupace.
vidi dislajkova.. izgleda da su svi ludi samo ja normalan
Ti si sebican!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)