Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar fol, isprintaću sve ove slike da pokažem raji...
Genijalno. :)
Ko želi uraditi isto neka download GIMP program sa neta i no frks. Sa gif se ovo moze lako postići, ali obzirom da su ovdj eu pitanju jpg formati slika tada vam treba GIMP
JOOJ DRAMEE!
super su....i na ovom siteu ima odlicnihxDD
ja fakat probo isprintat da vidim kako će ispast, kad ono ništa se ne miče... nije vala fazon ... provalih se samo pred rajom :))))
super,perfektno,sve najbolje
Pa eto, nisam nesto specijalno impresioniran. slicno je gif-u na prvi pogled. I, da, muslimani jesu izmislili broj 0, tu nema sta da se kome ne sviđa-historijska činjenica, kao i da su indijci izmislili decimalne brojeve.
Ova prva ima dobre usne za pushenje...
definitivno genijalno,al najjaca druga slika :)
da nisu mus.limani otkriuli broj 0, nebi ni bilo ovih fotografija ..
o ovome nema u ku.ranu
Predivno!!
respect, treba se sjetiti i odraditi
ja kontam halc me strefio reko dobra dragu kurko ono animirani fotać idi se u tri...
ovo kao fotografije u harry potteru :D