Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ČItluku se danas rodio mali Ivek, budući ministar finansija u BiH. Čestitke
Ni Ivek iz Čitluka koji je rođen zapravo u Konjicu ne zna još uvijek da je veći hrvat od onog iz centra Zagreba 🤣
Znate koliko je samo h0moseksualaca u tim dolje područijima, ja sam g3j nije me sramota to priznati ali mi smo ovdje mala maca naspram njih dolje, jesu lijepi odista i imaju velika dupet4😋
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjo sjebo "Djeda mraza" di neće državu i repku? :))))))
Hrvati u Bosni i Hercegovini = šaka jada
MORA SE ČESTITATI SRBIJI I HRVATSKOJ - nevjerovatno šta su postigli sa BH građanima i kako su uspješno sproveli ispiranje mozga da ljudi jednostavno više nemaju osjećaj izvorne pripadnosti i da su jednostavno izgubili ponos i identitet. - SVAKA ČAST!!
kakva je ovo bašča 🤣
Komšijama.sva čast, a vi Čitlučani malo.navijajte za onog ko Vas hrani, i čiji zrak udišete !!!!! Ili noga HR a oni Vas jedva čekaju !!
Evo ja sam po nacionalnosti Hrvat iz BiH, ove etikete bosanski katolik do mene ne dopiru jer sam prvenstveno agnostik. Poznajem povijest dobro i znam tko su mi preci bili, građani drugog reda tokom otomana, no zadržali vjeru. Religija, obicaji su presudili kod pripadnosti jednog naroda, tu genetika ne igra ulogu. Meni iskreno Hrvatska puno ne predstavlja i vise volim BiH, ali zasad mi je Hrv puno vise dala jer sam mogao pobjeci iz ove vukoj.ebine.
Karma je cudo. Doci ce red Bosanski, kad tad. Ko god Bosnu ne dozivljava kao svoju ima mogucnost da ode, a ako nece onda neka je na skrnavi, jer cemo stati u kraj vise neprijateljima drzave i bosnjaka.
Ne znaju ni da postojite, a bogdum da i ova poruka sa ove njive dodje do njih 😆
Zagreb ispade Bosanski grad tj svi jbt vuku korjene iz BiH ,svaki drugi Hrvat je porjeklom iz BiH,al majak Bosna radja sinove Hrvatskoj i Srbijo kad tada ce se kolo srece oktenuti pa ce svi trcati Majci BiH,sve ste nam uzeli karma ce se vratiti!
I onda su se svi razisli i otisli na zasluzen rucak, hljeb i sol. Kada dodju bolji dani bice valjda i mesa
Sbe ok, sretno HR, navijamo za vas, ali toliko price oko sudjenja, a rezultat 3:0.Sta bi tek rekli za Dzekin ponisten gol protiv Nigerije
Capljina,Siroki,zapadni mostar itd sve u jedan vagon
Bože žali budala. Ti "fake"Hrvati nisu mjenjali vjeru kad su turci došli. Bošnjaci nisu ni postojali do turaka, to supola hrvati pola srbi koji su prihvatili islam. Srecom imaju knjige i povjest pa se može i pročitati! Naprijed Hrvatska!
MOGU DA SE ZAHVALJUJU KOME HOĆE, ALI SLJEDBENICI UZP IDEOLOGIJE MORAJU ZNATI DA OD VELIKE HRVATSKE I TREĆEG ENTITETA NEMA NIŠTA.
Sve je bolje nego svastika