Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo malo i genocidašima. I u svim historijskim izvorima na latinskom rijec "Srbi" se redovno prevodila kao "Sluge",a Srbija kao "Sluganija"(Servia),ili "zemlja Sluga"LOOOOOL...Kao Sluge su dovedeni na Balkan (od strane rimskog cara Heraklija),kao Sluge su se oformili kao narod i to bezobzirno plagirajuci koga su stigli
Nisi vrijedan mog vremena. Pphiphpihip.
Idi mi donesi sok od ljimuna.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
u srbiji koriste sve bosanske rijeci
vise turske nego bosanske, ali hajde samo nek pricaju, nije lagodno kad nemas svoje pa koristis tudje....sta ce sirotani :)))))))
kakve bosanske reci? jesam li ja to propustio novi sastanak u holidej in-u?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
stara vijest
Ako ništa, Bošnjaci, bosanski muslimani, su veći Slaveni, u kulturi, multikulturalnosti, mentalitetu, a ponajviše u genetskom kodu i nasljeđu; više nego što ćemo mi mješavina nekih Vlaščića, Turaka i malo Slavena - Srbi, ikada biti.
Sretna sam što sam saznala porijeklo upravo ove tri riječi. :))))) Čovjek uči dok je živ! Valjda nam se javi i sutra sa novim riječima. :))))))
ali se samo u bosni kaze tshuna (upo somuna:)
Koja razlika jbt. pa tačno jedva prepoznajem razliku između jezika Hrvata, Srba i Bošnjaka ništa isto nije xD
...tačno tko..pivo, pivo i pivo...prvo ej srpsko, drugo hrvatskoa treće bosansko...da se ne zabuniš :)
Ostalo je nejasno šta znači "vo" na mandarinskom. A i ovi Kinezi nam uvaljuju narandže, a ono jabuke.
...baš su različiti ovh ex-yu jezici...
Pivo,medvjed,klix
ne kontam
tebi mujo obrezali i čunu i mozak izgleda...