Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gej party, mogli su ga sloziti jedan drugom bez problema...samo da nije zime-otpada sve sto visi....
nigdje ih nema ovakvih... ludji od ostalih 32X
haha! kolega i ja idemo u Rigu na sluzbeni put. Nesto razmisljam da uradimo isto :D
Još jednom dokazuju da su najljigavija nacija na planetu. Marš kući pa se penjite na Kamilu. Sreća da u Engleskoj živi dosta našeg naroda jako finog i pristojnog pa popravlja prosjek.
Naser-em se cetvErici clanova redakcije po tastaturi
I nek mi neko kaze da nisu primitivni!
Britanci to uvijek rade na stadionima i uvijek su randy..nije nista cudno.
cetiri mladica,jure s Trebevica pa malo na konjica poslije jakog pica!!! hahahahahahaaaaa!!!
\"Četverica britanska turista su uhapšeni u Latviji nakon što su primijećeni kako goli jašu drvenog konja napravljenog u prirodnoj veličini na temperaturi od -15 Celzijusovih stepeni.\" Cetverica ili cetvorica, britanski ili britanskih? Ima li zareza gdje? Je li konj napravljen na temperaturi od -15 ili? Zaposlite lektora pod hitno.
Onaj kreten na 0:50 gura da upali ...
koji kraljevi hahaah :D