Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem koliko je covjeku godina vec kako radi posao. Shabanu je bilo 88 kad je umro ali, kakav god da je bio, nikad nismo imali boljeg na vlasti. Ne daj im Boze zdravlja, sadasnji politicari bi da traju k\'o ovaj dedo, da nas handre dok ne krepaju.
i ti stjuard z United Airlines..ili ti možda letiš na redovnoj liniji Kalesija - Jajce
A kod nas bi svi u penziju odmah nakon skole (cak i prije) @so Mislim da posla ima, iako ne svih profila. Ne mozemo svi raditi u javnim preduzecima, neko mora da \'guli\' i kod privatnika
radi ovakih mi i nemamo posla, da mu je do smrti radi, pa i kad umre, ne bi sa pozicije otiso