Decenije prikupljanja
0
Penzioner sa 100 tona smeća u kući
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz koliko se vodi briga o starcima danas. Jedan od znakova dementa je da starija osoba skuplja stvari, prenosi ih sa jednog mjesta na drugo itd. Nekako mi ide u prilog da se desi kod nas ali bas u ovoj zemlji, gdje bi trebala postojati kakva-takva pravila igre..uzas. Posmatrac, to nije eksreman slucaj, to je nasa buducnost ako nista ne uradimo jer sigurno si svijestan da nam je majcica Europa iz dana u dan sve starija.
ozbiljno, ovakvo nesto se desilo vec i u sred Sarajeva, ima par godina. Slucaj je bio iz mog komsiluka, ali ne bih dalje o tome. Naime, isti takav nered u stanu je otkriven tek nakon sto je stanarka umrla. Samo cu reci da je zivjela u jednom soliteru i da nije dozvolila radnicima Toplana da udju u stan kada su ovi htjeli popraviti puknuti radijator u njenom stanu i tako je cijela vertikala ostala bez grijanja. Nedugo zatim je i umrla, ma ima vec par godina od svega toga, ugavnom zaista ekstreman slucaj.
kkk cuj to...pa i BIH je u EUROPI !!! Ovo sto je kod jednog jadnog tipa smece to je izuzetno, dok kod nas se baca smece po ulici, kroz prozor, u potok,u rijeci, na livadi, komsiji, pored kontejnera, itd Nismo nista bolji, vec nemamo pojma sta rijec EKOLOGIJA znaci!!!
@kkk jebo te ja u cmar. tvoj brat
E braćo ovo vam je EVROPA