Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAMETNJI SU OD LJUDI:)
Da se hoce nasi politicari \'vako maziti..
@multietničar Haj ne S.E.R.I ovdje po portalu,idi napadaj gay paradu u smrdljivom beogradu...V.L.A.Š.I.N.O!!!!!!
Bože dragi, pa može li i jedan članak na ovom Klixu proći bez nacionalističkih upadica i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi. Pa dajte ljudi šta vam je, rat je završen prije 17 godina. Dok svijet gleda u budućnost, mi još uvijek živimo u prošlosti. Pa ne možemo zauvijek ostati u ´93.godini.
Opa, priznaješ da su genocidni ruski vazali Servi ipak Bošnjaci, čestitam!
Ja sam endi i volim pusiti q u r a c
opaliće je boni ha napuni 14ipo
Pitao Njemac Bosanca, dali mu moze objasniti koje je rase njegov pogani Zuco. Bosanac mu onako preko ramena dobacio, da su ga u Africi zvali lav a on ga samo malo podasisao.
Cudi me da jos nijedan Bosnjak nije poslao komentar u b i t i z a k l a t i p o t r o v a t i
pekinezeriCA Boni othraniLA ... sto naravno nije nista cudno u zivotinjskom svijetu.
@@sami upravo to ;))
@sami zato ima taj agresivni a ujedno i blagi stav izuzetno tvrdoglavi a ujedno druželjubljivi hrabri i odlučni, zbog toga i jeste ta legenda da je nastao od lava jer ima toliko hrabro srce da je sreća što nije veći :))
Trebao si objasniti da Kinezi tako interpretiraju porijeklo pekinezera haveru, ipak je ovo Bosna gdje mozgići pale na kurblu...
Je li na listi za neko opcinsko vijece?!
Ne obavljuju se ovdje perverzije.
not sure if troll or just stupid
Jedna naša aktivistica je dojila rotvajlera, zašto to ne objavite!!! Ljubav ne poznaje granice, ljudi, djeca, životinje, muško, žensko... svi se mi volimo!!!!