Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je li iko pročitao TEKST????!!!!!! \"U videu pod nazivom Ultimate Dog Tease pas pomiče svoja usta dok njegov vlasnik priča za njega.\" Jooooooooooooooj meni, svaki put se iznerviram na ovim komentarima!!!!!!!!!
Ovo je Čak Norisov pas.
Uputa. Prije bilo kakvog komentarisanja sadražaja koji je ponuđen u okviru portala;Sarajevo-x.com, poželjno je pročitati isti. Ne boli!
naravno, text je dodao naknadno , vidi se iz aviona ,ali je ipak simpaticno
Ovo sa psom koji govori je photoshop 100%! Vidi se po pikselima, a i odgledao sam licno par \"shopiranih\" radova.
hahahaha al najjaci je ovaj sto kaze sudnji dan je blizu jer pas prica, a fino pise da vlasnik prica. cist primjer kako funkcionisu vjernici.
MARIO JE PEDER!!!!!!!!! NIJE!!!! JESAM!!!!!!!!
dobar video. a vi prvo pročitajte članak a onda komentari :)
nemogu da vjerujem koje gluposti,otisao skoro citav svijet u lijepu p.c.u. m.t r.n,
e imao je koga nadmasit, rebeka u minusu kad je u pitanju popularnost .
hahahahahahahaha, joj cuko je GLAVNI, hahahahahaha
@AAAAAAAAA!!!... Ma pusti seljobere, njima treba 5-10min. da pročitaju naslov, i odmah se bace na pisanje komentara - d e b i l i!
prica ko i moja rahmetli nana sto bi sad pricala na mezaru...mrtva foluska...neznam ko je gori ovih 75 miliona sto je gledalo ovo, naravno zajedno samnom :D ili vi koji staviste ovakav naslov...
A gluposti malo sutra 1000 pregleda ako si partner ti donosi oko 1-3 dolara pa ti sada zamisli koliko je \"ova glupost\" donije njemu novca Njegov aknal je partner jer ima banere i sub button custom tako da ovaj na \"glupostima\" zaradjuje pare dok ti komentarises \"Gluposti\" na saxu
ma cuko je mrak!! baš sam se fino nasmijao
hahahah bas je simpa i smijesan video...zivotinje su cuda, podizu raspolozenja bila namjestaljka ili ne.....