Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola fotografija nema veze sa smijehom. Ali mogli ste se i vi potruditi pa napisati članak o najsmješnijim kaznama ili hapšenjima u BiH, materijala ima na pretek.
dajte ljudi.. tacno apelujem da se banuje ovaj user u kojem se psuje bog... pa msm ogadili su mi se uopste komentari od kad je taj user registrovan... ako ne vjerujes u boga uredu nemoj.. al sto ti treba da vrijdjas i na taj nacin ispoljavas svoju mrzovoljnost zivotom... svakakvih ljudi tacno na svijetu da bog sacuva... ne vezano za clanak svakako al cu ponavljat ovaj komentar samo da se ucini nesto po tom pitanju jer vjerujem da velikom broju komentatora i uopste citatelja to smeta...
OVO JE VISE ZALOSNO NEGO SMIJESNO , SVE DROGA UPROPASTI MLADE ZIVOTE
Da nije tužno, bilo bi smješno 😉
Prikaze...
Šta vam je ovdje smiješno, de označite nekako, ja ništa smiješno ne vidjeh. Šteta što ne privedoše ovog urednika neki dan zbog glupih članaka.
Justin Bieber je KANADJANIN !
dje si kanadjanin
evo me brate Turcine !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo ne znam sto ce unuk Edhema Bibera ovdje?
ne znam šta je ovdje smiješno?
ovaj prvi je naljuđi, isto da je pravo iz neke pećine izašao. ne znam šta je smiješno kod crvenokose ženske, mislim da je čak i lijepa.