Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam, treba antu pitati
Slučajno imam rodni list u torbi. "Drž' dokaz" :D
Noge iste, visina ista, samo je crnokosa djevojka puno ljepša.
Djevojke kažu kako im mnogi prijatelji i poznanici ne vjeruju da su blizanke i da im traže rodni list kao dokaz. cuj prijatelji im traze rodni list hahahahaha kako ste ludi
neam pojma samo vjerujem da bi jos neko sem mene prvo ovu cickavu zaskocio..
meni se svidja ova cokoladna mmmmmm
nisam nimalo začuđen ... i ja bi im tražio ličnu kao dokaz ...
jedna lici na komsiju druga na babu hahahahahahahaha
Multi-kulti čini čuda. :)
Pa kažu da je moguće da blizanci imaju dva razlicita oca.. Nešto me na ovo podsjeća.. Mada ništa neobično djeca različita..
Joj što se odmah palite, kao da ne shvatate šalu :D Inače kazu da je to teoretski moguće ne znam da li ima ijedan zabiljezen slucaj..
zapravo jeste moguce, ali zena kod koje su sazrile dvije oocite istovremeno , mora da ima odnose sa dva ralicita muskarca skoro pa isotvremeno, a opet su sanse skoro pa 0. ali jeste, teoretski je moguce,
PRIKAŽI ODGOVORE (13)