Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam kao dječak priliku biti u blizini starije osobe koja je bez ijednog ovog simptoma samo se ugasila, glavu nagela kao da spava sjedeći. Nisam shvatio tada da je to prelijepa smrt bila. Kasnije nešto sam takođe imao priliku biti u blizini svog djeda koji je imao tešku bolest pluća i njegova smrt je dolazila jako dugo i to ne bih poželio nikom. Allah dž.š. da ga obraduje dženetom jer je bio dobar čovjek!!!
Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un
Jel vam to neko javio odzgo sta mu je prvo a sta zadnje pregorilo,podrzite vi konkovica blokirajte sve koji negativno komentarisu veleizdajnika,Bosne je bilo i bice
Zapravo jeste, mi od prije znamo da čovjek koji je umro a još dušu nije pustio, čuje sve oko sebe. Nauka je potraga za istinom.
Tacno je tako!
Volio bih umrjete s hašimom u nekoj Bosanki
Baš je neko ko je umro nakon toga oživio da vam ovo sve ispriča haha
Isti clanak po 12346i put, svaki mjesec cca 2x.
Svako zivo bice ce smrt okusit! I tek na sudnjem danu dobit cete u potpunosti plate svoje!
Kakve plate? Jel one za roštilj?