Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tebi i kompaniji,ovo nisu muslimani, da li mozda imas imalo znanja o religijama i obicajima??? Nisi isao u skolu gdje se uci o religijama.. Mama i tata te nisu nista naucili... pa naravno da ne,sto bi te i ucili bilo cemu korisnom kad ti je tata ubio stotine muslimana od 1992 do 1995 godine po bosni pa i tebe odgojio da budes zatucan ko i on... u MONOTEISTICKIM religijama (islam,krscantsvo,judeizam) nema SVETIH ZIVOTINJA... nema drugog bozanstva osim Boga,a kamoli da se obozavaju ZIVOTINJE. Ali kako bi ti to znao,u tvom selu svinjama se mole -.-.. izvinjavam se na vrijedjanju,al sam izazivas... na kraju krajeva vjera je PRIVATNA stvar svakog covjeka i ako tebe niko ne vrijedja,bonton je da ni ti njega ne vrijedas.
Ovako smmrde bacaju medju svinja , zato i smmrdeeee...
postujem i ja krokodile, ali samo njihov rep i to na rostilju. dobra stvar, strogo preporucujem.
A vidi onog drugog krokodila sto viri, strpljivo ceka i nada se da ce barem dobiti nogice.
Ludjak ili vjerski ritual-jedno te isto.
sta moze bit ako je iz Pakistana???? samo musliman i to ne bilo kakav musliman vec pravi, krvolocni jihadlija muhamedanac.
ti naš\'o budalama govorit...
Postovani, @akademik @dario Vidi se da oboica nikada niste imali nikakvu vezu ni vezicu sa bilo kojom vjerskom/religioznom knjigom. 1. Ovo je hinduski vjernik/obicaj/tradicija i apsolutno nikakve veze niti konekcije sa Islamom niti Krscanstvom. Dakle,oboica mjesate svemirce i bubamare 2. Kada govorimo o svinjama, konzumacija njohovog mesa je u Svetim knjigama zabranjena, ali kad bi vi to znali... 3. Svaka relegija zabranjuje viredzanje ljudi,njihove casti, imena,imovine itd... 4. Svako od nas ima pravo izbora, ali je i mudrost u izboru...i svako za svoj izbor odgovara...stoga, ako je gorepomenuti odabrao krokodila,njegov izbor...
Zna li neko u kojem gradu u Kanadi živi akademik?
ajde bio bi i ti neznalica da si s kamenjara gdje je poskok domaća životinja a kenjac najinteligentnije biće.
Kakav glu-p obicaj...
koja si ti ortodoxna neznalica ebo ti musliman onu mater srpsku
@ dario gdje pise da je musliman?
Kakav musliman te spopao, u islamu nema svetih životinja ;)
ma jel on musliman nemoze bit normalan da ga yeebesh sve sami poludjeli sektasi