Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Akademik Jako si glup.....
Oca mi mog,kako bi ovaj pasha nedje oko Gornje Maoce zavrsio nedje u jarku ili nedje u loncu sa grahom...hahahahahahahahahah...ija beba)))
vala zaboli me sta misli akademik i njemu slicni,eto samo da znas akademik-glupan,postoje ljudi koji kad procitaju tvoje gluposti samo odmahnu glavom ili se samo zacude kako postoje bas do te mjere bolesni ljudi,moram ti reci da me nimalo nisi uvrijedio tako da ne kontam sta ti treba da izigravas,klovna mozda?
Moje mišljenje je da je Akademik neko iz Redakcije SA-x (možda griješim al meni se tako čini)
Mislim da je stvarno vrijeme da se ovaj umobolnik i psihopata AKADEMIH ukine sa ovoga portala. Zasto se to ne uradi? To su dva klika misom i blokira mu se IP adresa..U cemu je problem?
IDEM DA SE ISKENJAM U BEGOVOJ DZAMIJI I DA OBRISEM PAKSU KURANOM A VI KAKO HOCETE! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO IZMETSLAMSKO PEDOFILSKO TERORISTICKO LOJAVO POTURICKO BALIYSKO!!!
Juso ti ne moras napustati posao..Mozes svoj pasaluk prepisati preko vikenda...
RUN FOREST RUN !!!
JUSO jel se tvoja mama zove DVOCJEVKA ???
Il je budala ili mu noge smrde?
a ovi iz manjeg, na dva dijela presjecenog, tanko naseljenog, geografsko-infrastrukturalno neodrzivog entiteta sa sve manjim brojem zitelja i ovlastenja da bi uradili ovako nesto moraju prvo dobit saglasnost treceg entiteta poznatijeg kao brcko distrikt
pametan cojek vako cu i ja inshala po nasih 23% od grada do grada, od carsije do carsije, od kasabe do kasabe...
Dalabu , ovakvi je u smmrdskoj pun racku!