Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napravila grupu "kaće pemzija"
Kako 45.000 prijatelja??? FB ogranicno 5.000.
Edythe Kirchmaier (Stari profil hakovan)
Danas gasim profil na Facebook-u.
koga zanima
Nazalost,tek na sahrani ce se vidjeti stvaran broj prijatelja...
Ne svidja mi se ovakvo razmišljanje. Normalno da to nisu prijatelji i pravom smislu riječi. Trebali su promjeniti "friends" u "contacts" i ne bi bilo ovakih komentara. :-)
Mozda bi trebao posvetiti vise vremena pravim,istinskim prijateljima i ljudima uopce,nego trositi vrijeme na imaginarna prijateljstva... Zasto da imam nekoga u prijateljima(kontaktima),ako s tom osobom dijelim samo fb profil???
U tim godinama ,a jos drustveno aktivna kroz fondaciju ,za razliku od mnogih koji u 50-oj kukaju,gledaju dnevnik i psuju drzavu i vrijeme:)
Svaka cast, valja doziviti te godine, a jos je i pokretna ne zavisi ni od kog.
A jel ima na profilu par slika iz kupatila ispred ogledala sa napucenim usnama :))))
bude li sexa baba
babaa uozbilji se imas i ti godinaa
zar nije pravilnije: mladi uozbiljite se i ugledajte se na bakicu?:)
gdje je normalno umjesto da ide da se drogira ko sva ostala normala raja....ccc