Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo avioni pa sad i gromovi.. Zna li neko kakvog dobrog hodžu??
Vijest je da je bio pljusak sa grmljavinom u Nju Jorku?
Jel' Al Kaida preuzela odgovornost?
Koliko vi kasnite sa vijestima
Ovo je terorizam.
Grom je pogodio GROMOBRAN tržnog centra (srećom), ali očigledno je danas i to vijest kada grom udari u gromobran, ali zato nema vijesti da nas zadnjih dana sve više pritišće globalistička mafija preko bh političkih izdajica i uvode obaveznu bocku neispitanim genskim tretmanom
i da u Francuskoj na ulice izlazi 1.2 MILIONA ljudi kao otpor spomenutom...
@Sand King Upravo tako. Izlaze stotine hiljada i širom Italije (Milano, Trst, Torino, Napulj, Rim itd) samo što do nas ne dopiru te vijesti. A izlaze i u Londonu, Berlinu, Kaselu, Beču, a o Melburnu i Sidneju i da ne govorim, Srećom na youtube se sve to može pronaći i vidjeti kako ova agenda neće proći kod građana!
Jel izbio osigurac, ili moram do office-a da provjerim kompjuter?!…
Jesu opet muslimani krivi?