Bilo više od 100 učesnica
3
Održana tradicionalna utrka mladenki u Beogradu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar ne treba prvo školu da završi pa da se uda a koji put se udaje ova sa zadnje slike (bijele naočale), njoj će unuci na svadbi svirati
@Nina1981 cuj bez osnova, pa gdje zivis ti ccccc
hahhaha 1* mlada nema nikog da ide s njom na vikend za dvoje.... a mlade XD
PU kakvi ste, kako smijete m.r.zi.ti za vrijeme R.a.m.a.za.n.a, kako vas nije sramota, a ovamo propovjedate I.sl.a.m i moralisete 365 dana u godini.
JESU LI TRČALE ZA ONIM ELEKTRIČNIM ZECOM I JE LI BILA KLADIONICA?
KAD SU SAD OVAKVE KAKVE CE BITI ZA 5 GODINA ????
jel ovo \"Trka mladenki\" ili \"Bal roma\"??? ima li ijedna mladenkda da nije gankaci?
O C A J N E NEMA DALJE
Pa mrzi... ne znam sta da ti kazem! Meni ne skodis, skodis sebi. :)
bilo je to u jednoj zemlji seljaka
@ Nina1981 Nek ju je tukao ,ABD opet će... I tebe treba tući ali nečim drugim...
ma ja mrzim sve vas, svi ste isti.
@a, znaci ja bih tebe sad trebala da mrzim?? Ja mrzim Aliju Izetbegovica, a tebe ne. Mrzim Juku Prazinu, koji je tukao svu moju rodbinu, a tebe ne.
Hahhahaha, ko im kaze! :)))) Eto, teferic u Cevljanovicima, na koji je doslo 100.000 Bosnjaka, je pravi kulturni dogadjaj! :) Da to kazu Svabe pa ok! :)) A valjda nemastina zavladala pa se ljudi mrze bez osnova ikakvog.
klasičan primjer ciganskog običaja UDRI BRIGU NA VESELJE jesu cigani pravi
genocidashi psihopate