Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Nakobalica ,moze li ovaj lik da mi objasni sta znaci njegov nik.Normalno da clanak seljacino nije o tome ali treba covjek da skrene paznju prijateljskom nam Sa-x .
Emina Talovic, moja ti,..Turci su jeb.avali tvoju prababu kojoj je bilo ime Sofija i tako danas, ti umjesto da imas ime Ljiljana mutirala si u Eminu.. Turci su pokupili sve kada su bjezali ispred Srba osim svog djub.reta... Nazalost na to su zaboravili, ali posto Srbi ne vole nikom nista da duguju jednog dana ce im vratiti to sto su zaboravili i to uskoro...
@ ? Pa od toga sto su ih turci je....i 500 godina
od kad je to taman srpska riječ
sam nick name govori o karakteru ovo nije clanak o tome pa panglu jedan ti i neznas sta pricas .U SKOLU STOKO U SKOLU
RADOVALI STE SE ONOM MANIJAKU U NOVOM SADU KAD JE SILOVAO DECU,EVO KOD VAS PSIHOPATA POBIO PORODICU,TO NE MOZE DA SE KOMENTARISE A, MOGLO SE KOMENATARISATI JUCE U DRUGOJ DRZAVI SILOVANJE. DJUBRAD DVOLICNA,MA MALA JE SREBRENICA ZA VAS,DA JE JOS 10,TAMAN
sa wikipedije: There are now several companies which offer memorial diamonds. The companies include: * Algordanza, a company based in Switzerland [3] * Anniversary Diamonds, a company based in United Kingdom [4] * DNA2Diamonds, a company based in US [5] * Heart-In Diamond, a company based in Russia [6] * LifeGem, a company based in the US [7] * Phoenix-Diamonds, a company based in England [8] * Tomorrows Traditions, a company based in England [9] Kakve veze ima ovo sa AZIJOM, kada su to prvo zapoceli u USA ? Kompanija LifeGem. I najvise se radi u USA-a i Evropi. Ili je to po OBICAJU sovinistickom i rasistickom da su oni tamo DRUGACIJI, CUDNI, NAOPAKI, pa i u vezi POGREBA. A zna se da su to AZIJATI !!!!
Zar ti ne znas kako se od mrtva insana prave dragulji? E bas si glup.
Hajd sve ali kako od mrtvaka praviti dijamante ? :-//
AZIJA ZEMLJA?????
Azija zemlja, nova geografija sa Sa-x, uraaaaaa