Drama u kineskoj provinciji Jilin
0
Očajna mladenka spriječena u pokušaju da se ubije
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nađeš boljeg i budeš sretna-kud će bolja osve.ta.. niko nije vrijedan da se zbog njega ubi..jaš-pogotovo ne takve p.iz.de poput ovog št.akora što bježi 5 do 12... ma po.s.r.a.t ga treba...čuj da se u.bij.a...svašta ..
Vako joj vjencanica,valjda vjetar na:)
e jadna...
U ovoj Kini se covjek ne moze ni ubiti,koliko ih ima.Juce onaj sto ga cica onaj baci ,sad ova .Al dobri su ovi kinezi.Cijene svaki zivot
Mogu mislit sutra kad se probudi,i kaze sebi, NE MOGU DA VJERUJEM DA SAM SE HTJELA UBITI.Al dobro je ispalo na kraju,sad ce postati celebrity.Vec je svi znaju.Cak i mi
Grehota je sprecavati necije odluke o samoubistvu. To treba dozvoliti svakom ko zeli. Volio bi kad bi moja pokusala, Ja bi joj pomogao.
suicide fail
Pozeljela drugi svijet! :D
kako je samo sexy ova cura :D
Ah... ta ljubav! Ja mislim da nema gore boli poslije zubobolje!
joj sto mi popravi dan hahaha... hvala ti :)
Kako saznajemo iz prve ruke... Mladenka je pred vjencanje priznala mladozenji da nije djevica...tj lagala mu je 4 godine...( cuvali se za brak )
bacam kesu bacam papir... ostalo je legenda