Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je svih koji obole od teskih i neizljecivih bolesti...Tuga
svakakvih zelja.. Ajde biti cemo open minded pa reci " ok " za njegovu zelju..
Kao prvo: Ko ima pravo da za nekoga kaze kako" umire od raka" ? Nikada i niposto to govoriti.Covjek boluje odraka i treba mu pomoci koliko se moze, nadati se, ocekivati medicinski napredak i slicno, a ne sahranjivati nekoga ko je bolestan. Ovaj naslov je veoma neprofesionalan, nemoralan i neljudski.
Naravno, znao sam da će moj komentar biti protumačen kao neko "praznovjerje". Dapače nikakve to nema veze ni sa praznovjerjem ni sa pravovjerje, vec se radi o tome da mnogo mnogo puta ljekari otpišu teško oboljele a naročito oboljele od malignih bolesti a ispostavi se da oni nadzive svoje ljekare i to je dokazano kroz mnoštvo slučajeva. Ono na što sam kroz komentar htjeo ukazati jeste upravo takav slučaj u kojem su doktori u vlastitom neznanju ili osionosti dali prognozu koja se na sreću nije ispunila već se ispostavilo čak sta više totalno izljecenje. Znam da su takvi primjeri rijetki ali ih ima i svako ko je bolestan zaslužuje makar nadu, a ne otpis kao da riječ o otpadu a ne o čovjeku. Pa i ti bezveznjakovicu, u bubnju si kao i svi mi bliža ti je bolest nego jaka za vratom treba da se boris kako za svoj život tako i za život i zdravlje drugih. A kada se izgubi životna bitka, dostojanstvena je i smrt.
i treba covjeku na samrti ispuniti posljednju zelju.