Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prebiru prsti strune gitare i nježni zvuci lagano pođu. Misli moje tek draga mare, da riječi pjesme srcem ti dođu. Polegla glavu na krilo si moje, uz osmijeh lepršav poput leptira. Odbljesak neba plavetne boje, u očima tvojim dušu mi dira.
😔
❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A vidi u proracunu uzese u obzir i % zaposljenih zena kao dokaz "zenske ugrozenost", i parlamentarnu reprezentaciju (da je sve ispod 50% "diskriminacija"). I koliko muske djece je rodjeno vs. zenske djece. 😂 Al su bar pokazali da je Bosna uz Sloveniju ima najmanje nasilja prema zenama (3%). A FYROM, CG, SRB, HRV po 4%.
sto vise zene bolje zive, time muskarci slabije.
Sinoć mi je tvoja mama rekla da joj je muž jako slab i tako se rodio seronja poput tebe.
Najbolje žive one žene koje su sahranile muža.