Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato glupi i zadrti srbi nece vidjeti pun mjesec na badnje vece 6.1. jer su u svemu prave budale i odvajaju od normalnih..
...nas će obasjat smog naš neumitni. ili, magla, kako voli reć dragi klixo.
Koji mi, naravno, nećemo vidjeti, kao što ni ne vidimo ništa nikad.. Treba nam čudo u vidu malo vjetra, kiše ili snijega da se izvučemo iz ovog blagdanskog "ugođaja" kojeg su nam servirali korumpirani političari i nesvjesni polusvijet. Boli koga ona stvar za bilo šta, samo da se ne puca.
Pa logično da ih libo jer oni imaju klime sa filtrima kako kod kuće, u autu pa i na radnom mjestu, pa im ne smeta ni magla ni smog. nOrOd znO
zaboli me livo jaje
Mjese? Pa mi u zadnjih desetak dana u Tuzli ne znamo sta je sunce a kamo li mjesec! Nadam se da ce malo snijega pasti da barem tako upotpuni božićni ambijet mojim dragim prijateljima!
hoce qurac od magle :)