Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi cuvara i klinca..hahaha, ko se ne bi prepao :D
Procelavi debeljuco, bojim se da su ti se te plave krmece okice malo zamutile. Iz prilozenog je ocigledno da si ti taj koji ponavlja i ne zna sastaviti konstruktivnu recenicu,a uz to imas i nezavidno losu fantaziju. Ne zelim se dalje spustati na nivo jednog \"obrazovanog\" dvadesetogodisnjaka kojem u zivotu ni dvije cure nisu dale \"cast\" (citaj: sazalile se), da ih za rukicu kroz grad provoda.
Cijenim tvoju iskrenost, ali nema potrebe da ponavljas za mnom kao neki histericni papagaj kojeg je uhvatio proljev pa dobacuje na putu do WC šolje. Mora da neznas sklopit sam recenicu pa ti Machu Picchu pomaze u vidu lajanja.... Da cujemo kako lajes teror-e...
Iskompleksirani i \"obrazovani\", babo-ti-maloumni-debilni-papak-iz-kaveza, beskurce niskog morala, JWD06, uvali ti Obama kitu u usta, pa ti se ja,kad te na ulici sretnem, poserem u doticna.
Machu Picchu hahaha dobar
@teror Dajte ljudi, dosta je vise ovakvih papaka kao sto je teror! Jos malo pa ce postati ko \"Kalimero\" pa govoriti kako sere ustima...Mislio sad da ce se svakodnevni teror oko maloumnih orangutana zavrsiti nakon cirkusa,ali ocigledno postaje jos zaglupljujuce...Stvarno mi je muka od citanja gluposti koje su ponudjene teror-u ne bi li se on malo obrazovao...Nama ni usta ni iz usta. Teror-e, zahvaljujuci ljudima kao sto si ti, uvijek se nasmijem komentarima na sarajevo-x i moral mi se drasticno podigne kad znam da ima takvih maloumnih i debilnih likova kao sto si ti. Da te vidim na ulici cestitao bih ti, ali najvjerovatnije da ti i ne daju izaci iz kaveza, a meni mrsko u cirkus Kolorado.
Dajte ljudi,dosta je vise glupih vijesti! Jos malo pa cete postati kao \"Svet\" ili \"Espress\" pa pisati gdje je ko prn´o...Mislio sam da ce se ovaj svakodnevni teror oko americkih izbora zavrsiti nakon doticnih,ali ocigledno postaje jos gore...Stvarno mi je muka od citanja gluposti koje su ponudjene americkom predsjedniku...Nama ni u dzep ni iz dzepa.
znaci nista od DODZ-a (domace obicne dzukele=