Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jeste primitivci, treba vas sve pobacati u onu vodu pa da vidimo kakvi ce vam biti komentari!
Jadni medjedi, ja njihovog šoka kad im je biftek niotkuda upao u bazenčić
vi glupi bosancerosi niste u stanju da shvatite i prihvatite drugacije ljude,i pokazujete krajnju nehumanost. Vidi se zasto ova jama od zemlje nece nikad u europu
kako vas samo nije sramota ovih svih komentara. kako ste samo spremni brzi kritikovati i osudjivati dok pri tom koristite djelomicne informacije. koliko samo grubosti ste skoro svi ispoljili. tuzno zaista. najlakse je davati komentre o drugima, a kad vas nevolja poklopi, onda se usutite. koji prmitivizam i malogradjanstvo! cast pojedincima koji su pronasli vise informacija o zeni, te se oglasili ovdje.
kakva debela tuka
Medo Brundo ne ponasaj se ludo, Medo Brundo ne postoi cudo, Medo Brundo kada ces jednom shvatit, ne moze se od Njemica velika torta pravit, i nemoj da se srdis¡ nije vredno to ,bolje da se smejes hohohohoho.
Da je kojim slucajem skocila medju Bosanske medvjede, oni bi je prvo \"natrcili\" pa pustili. Preferiraju samo mladu janjetinu.
nevalja se igrat sa medžedom more izjes insana
kontala da je \"ultimate surviving\"...........hahahahahahahaahahahahha
ona je garant htjela da je medo nazigu
Vijest je nepotupna sa najvaznijim cinjenicom, zena je nervni bolesnik. Ona je psihoticna i vec 20 godina se lijeci po psihijatrijskim ustanovama. Dakle glupi ste vi koji ste ljuti na nju.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KOJA TUKA!!!!
Nisu oni nju napali, vec ona njih! :)
Joj \"napali\" je medvjedi, ccc.... Pa pogledajte snimak, medvjedi se igraju, kao da ona i nije tu.... onako je usput malo zakačio zubima, to je njihov način druženja i igranja. Ko da oni znaju da je ljudsko meso mehko. Niste vi vidjeli pravu BORBU medvjeda, da ju je htio napasti, raskomadao bi je za 10 sekundi... ccc
ja bi nju gadjao nebi joj dao da izadje