Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To @milo, u pravu si. Pasvandžije na stranu, to je nešto drugo i dobra je ideja da se to vrati. Gologuzi rafting, nudistički eko turizam, planinarske gologuze ture,...to, to,...sve za lovu,...ako vole da se sjedinjuju sa prirodom i u prirodi,...neka plate.Omogućiti to sve bez plaćanja kazni....Pa, svi oni ekstremi što vozaju bicikle, kojekakve letjelice bez motora, što se veru uz litice,...sve im omogućiti da to rade gologuzi ako hoće, samo neka plate i popune hotele, domove, privatne kućice i apartmane,...Zašto u BiH NEMA ni jedna skakaonica za onaj jumping....uh,...kako se ono zove skakanje, a noge ti svežu elastičnim konopcima, pa naglavačke u bezdan,...
cik nek se setka po zatvoru gologuz..:)))))
budalo znam da pasvandjije nemaju veze sa planinom nisam to ni rekao. samo kazem da nemaju nikakve veze ni sa turizmom. ali valjda si ti glup/glupa.
milo dj., pasvandjije su bile puuunooo prije ovih sadana Bascarsijii oni predstavljaju tradiciju tog dijela grada.To nema nikakve veze sa planinom :( Koliko vidim nisu svi nudisti...:)))
MA NJIMA SHATRO LIJEPO KAD SU GOLI A ONI SE SKIDAJU DA BI SE LAKŠE KRESNULI U PRIRODI.
evo sanse za nas turizam. da smo pametni kao sto nismo promovisali bi nudisticko planinarenje svabama po nasim planinama. sad imamo direktan let germanwings. doaceka ih kombi, oni se razgace i pravac na trebevic gologuzi. tako se to radi. ali jok, kod nas uveli nekakvu glupost da neki cuvari ili kako se to kaze djele nekakve letke po bascarsiji kao da to ima ikakve veze sa parama. bas smo jadna zemlja.
svasta... dok zlocinci slobodno hodaju, ovi zavrsavaju u zatvoru. nek puste ljude na miru, dok god nikom nista ne rade, nek hodaju kako hoce. ovaj nas svijet se nece nikad opametiti...
ja bolesti...
Kreteni.
Pa gologuzi su osvojili sve kutke planete a sada ih kaznjavaju zbog planinarenja. Ko je onda budala? :)
svakakih budala