Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nisu normalni samo se sexaju
zamislite kako je njemu....valja pelene kupovat i pipe....aha...mos mislit...ma fucking.....je baby, je jjejjeje...ah ah ah aha ah ..
zamislite kako je njemu....valja pelene kupovat i pipe....aha...mos mislit...ma fucking.....je baby, je jjejjeje...ah ah ah aha ah ..
e hvala Bogu pa imamo vehabije i otjerase one pedere... majku im njihovu...
pa dino brate pa zar ima veće kurave od naših cura :D
E JEBIGA PA STA JE SAD HOCEL TAJ KOMENTAR
@dino hahahhaha CARE! xD hahahahahahahaha
Da Bog sačuva...
Mislim da mala uopšte nije tako promiskuitetna. Javiće ih se još najmanje desetak kao da su oni mogući otac, samo ne bi li se u javnosti odnosno u bližem društvu ili u školi za njih vjerovalo da su i oni sad j....i, da nisu više djevci a nijedan još nije gole ženske vidio.
Ma ja sam je samo malo pomilovao po glavi.... A ona mene po glavicu... I tako da skratim pricu, mozda sam i ja otac?!
hahhaha joj Dino svaka ti cast kako si me nasmijao slatko na jutro najajci su komentari na sarajevo x !!
...kariranja je bilo ko u prici... britanci su ludi i to je naucno dokazano...nebi nas iznenadilo da jojj se otac javi kaze to je njegovo dijete... bolesna nacija...znamo da nismo najgori...ima i gorih od nas...
*ebo ti ovaj bolestan svijet!
Znas ono lud zbunjen ne(normalan)
Kod njih se sve vrti oko kamera i aparata, priznat će i dijete samo da mu ime bude barem u čošku novina..bolesni roditelji, bolesna djeca, a tim slijedom će biti bolesna i djeca djece..