Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIje bitno gdje i kakav se rodis, bitno je kako iskoristis zivot koji ti je dat na raspolaganje, ovaj tip je fascinantno ljudsko bice, ne samo da je uspio prevazici ovaj teski teret nego je zasigurno sada sretniji i zadovoljniji od mnogih ljudi koji imaju i zdravlje i novac.
Je li moguce da je ipak poceo da malkice pretjeruje?
Zasto ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čovjek je legenda, koliko samo vedrine ima........
Sta mislis kako li je pokusao da se ubije?
Još uvijek nema bolesnih komentara? Svaka čast, ima nade za nas...
ima sreće što je u Australiji...da je on u Bih qurac bi on išta mogao
sreća njegova što nije rođen na ovim prostorima, ne bi morao pokušavati samoubojstvo već bi ga oni u školi ubili, joj ne želim ni pomisliti što bi mu radila jer na ovim prostorima u škole ne idu djeca već sotonski ispljuvci(čast iznimkama)
Svaka mu čast !
Pita li se iko sta bi bilo sa njim da je rodjen u Bosni?
...bolje da se niko ne pita...
Ovaj covjek je uspio da me rasplace svojim govorom! Genije!
tek ovako covjek skonta kako je sretan sto je zdrav... a svi uvijek kukamo za nekim glupostima, svi smo nezadovoljni i nesretni... a zdravlje je najvece blago...
...pameti se obično kasno dođe...usprkos tome što smo svi odreda "pametni"...
al zato nam ove razne ruzne teme o bolestima, ali i smrt trebaju biti na pameti, vise cemo cijeniti to sto imamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dzeparosh
salim se svaka cast
solomone dragi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Respect!