Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su fotografije koje su medjunarodni fotografi izabrali kao najljepse za dan planete zemlje, i ovdje se nalazi svih 40: http://www.flickr.com/photos/ilcptop40/sets/72157623774840478/ kad vec sarajevo-x nece da napise kompletnu vijest.
Je li ovo Sranja Lisac slikala.
Slika, koja prikazuje ajkulu uhvacenu u ribarsku mrezu, je odabrana iz razloga sto se pokusava nesto uciniti po pitanju zastite planete i njenih resursa, a samim tim i flore i faune. Procitajte clanak i komentar ILCP.a
tamam sam se raznijezila koliko su lijepe slike i onda odjednom ajkula u mrezi, pa nigdje veze, ko je napravio ovako glupu gresku?????
ne znam sta vam je lijepo kod ajkule u mrezi. da je cuko ili maca odmah bi se ovi nasi \"zastitnici zivotinja\" digli cuke i mace nisu ugrozene vrste, dok ajkule jesu. cuke i mace nisu bitne u lancu ishrane, dok su ajkule jedna od najstarijih vrsta na planeti - sto ce reci izuzetno bitne u lancima ishrane
Ove kornjače na predzadnjoj slici isto ko tulumbe u agdi!A slike su super slonići su mi najljepši
meni izgleda kao fake nekako su slike cudne, a vi kako hocete
daMba
Napokon nesto lijepo xD Super FOtke xD
Preedivno!!
kako je samo lijepo ono na sici gdje se lovi ona ribetina