Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raboD nad... aj mas kejvoč ojik ačirp, ešip, avejp dazanu. I oičuldo mas ad es mivaj, rej mas oidiv ojdvo eratnemok ad ejin oneželjibaz u mišan amijidem o amivejačuls hivkat idulj u insoB i inivogecreH. aJ mas oavotsog an jonvažrd ijizivelet (BHT 1), oib mas i na jonvitizoP ijifargoeg dok eknaDž an jonlaredeF ijizivelet (FTV). ređokaT, oib mas i an jokstavrh ijizivelet (RTL) u ijisime vizolpskE. simO enem ami san šoj ejovd otš otsi okavo omežom itačirp...orbI zi avolO, i andej akjovejd zi enipljaČ. aJ mas nimreN vardzoP
pa ni šatrovački nije puno lakši,a govori ga svaki Bosanac koji imalo drži do sebe
Postovani Sarajevo-x, posto vidim da je prica o djevojci senzacija prava koju je plasirao ABC news, a vi naravno objavili kao jednu od udarnih vjesti dana, tek toliko da se zna jos prije par godina u emisiji \"Pozitivna geografija\" autora Nisveta Džanke objavljena je priča o čovjeku u našoj zemlji koji priča unazad, to naravno niko nije objavio kao neku vrstu senzacije, jer ipak ovo je samo Bosna. Hvala
bogumi dobra je,nisam mislio al bih je podero ko oslobodjenje
Kod nas malo ko zna unapred.
Do unazad nekoliko godina na Grbavici je živio Samika Albahari, koji je ovo isto radio. Znao je šest jezika (osrednje, ali je znao), plus radiotelegrafiju, slabe struje, biljke, svašta. Poslije rata je uglavnom kružio Ferhadijom i za dvije-tri cigare govorio ti je unazad sve što hoćeš, cijele romane. Genijalac.
Šta je to neobično kad nas evo naši političari godinama vode nazad i nama svejedno.
aj hib ej oicrpmap
Šta ima cura od toga kad je niko ne razumije? :)
Kakva ja ovo glupost? Zaso ni jednom ne pustise sta stvarno govori?
Ne govori recenice unazad, nego samo rijeci, pogledajte pjesmu...
kad je bio lik koji je pisao unazad:))))) ali ne mi sve hvalimo samo ne nase pa dokle vise?!!!!!!!!!
kako mozete porediti bosanski i engleski , de pokusajte citati nas i bosanski unazad pa recite koji je tezi ! znam i ja citati u nazad ( nas )
ja znam jednog covjeka koji nas jezik zna govorit unazad :P kad su Bosanci naucili u nazad da pricaju xd
I nije to neka senzacija jer ja znam momka koji to moze samo on je bosanac pa ne moze biti vijest, ali ova s drugog kraja svijeta je mogla dobiti prostor na sa-x! Krasno!