Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ni srušit ne znaju što je Tito napravio. Nekad smo makar u tome bili dobri ali izgleda da je taj kadar sad u Njemačkoj.
Ma i Njemacku je doslo nehljebara i smotanih ljudi
za 100 godina bicemo kao varvari iz neke 700te nove ere kad nalete na rimski akvadukt. gledacemo na stambene zgrade iz 70tih i spekulisati da li su ih gradili vanzemaljci ili atlantidjani
Bagerist muda ko u vola.
Robot
Kako su to uspjeli ? Stepenicama lol
Hahaa, ovoga se ne bi sjetili ni Bosanci.
Pa nije to obični bager to je leteći bager
Na tom mjestu se pravi luksuzni kompleks, kvadrat 6.000km.Kakav Žitopromet sad to rade privatnici
Ništa implozija ovo - ono? Čudi me da nisu uzeli majzlo i čekić da ruše...
Kako su uspjeli, zaiata nevjerovatno? Hahahh… pa uspjeli su jer postoji dizalica koja dize 50 tona i koja moze dignuti par ovih bagera odjenom.
HAJMO SAD I OVOG SARAJEVSKOG RUGAFETA OD MLINA
jao glupana.
Jednostsvno, ja gledao kako to rade u mene na parkingu. Jedan radnik izvadio propeler iz gepeka i montirali su ga na krov bagera. Nije stjeo od prve da upali, a kad se upalio ogroman zvuk i prasina na sve strane. Odma se kroz rutaciju poceo da dize, nisam mogao ocima da vjerujem, sve kontam Dodikov Helikopter ono Bager odleti na zgradu.
To je Volvo bager, ne bez razloga najbolji na svijetu.
Pa ovi ne mogu ni srušiti što je Tito izgradio.
svi mislimo kako zivimo u eri tehnoloskog progresa i kako smo pametniji od prethodnih generacija, ali meni vise deluje da nam polako izmicu i neka najosnovnija, zdravorazumska znanja. tesko mi je da zamislim da bi pre 40 godina neko uterao bager u prizemlje zgrade, pomolio se bogu i krenuo da bije u noseci.
Ja samo da pitam:kolka je plata bageristi, ako nije tajna?