Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fejs ...svako od nas može svakog časa umrijet\'...
to on misli da je otac :D
@commi znam to, ali ovaj ima 97 godina, nije upitno da nece, zna da nece vidjeti djecu dok odrastu i zna da nece docekati djecu koja ce imati barem 12 godina, nego ostaju sama sa mamom.
Ima krajeva gdje ljudi još nisu čuli za e-mail pa su poštari još uvijek aktuelni.
Da, i Srbi su došli iz tog kraja, barem tako oni kažu.
Po ovome sa slike vidi se odakle su dosli Romi-Cigani u Evropu, tj. da su Indijci, i vode od tamo porijeklo!
jel ovo dabic rasho pobjegao iz aga? drago mi je da je konacno dokazao da s kozama nema nista i da je normalan covjek.
bas su simpa :D
kaže radi to 3-4 x tokom noći.ja mislim da mu sa toliko godina ni u san ne može to doći 3-4 x.baca ga dobro..............
Vidi rodbine našeg bošnjačkog ministra ,nikad hapšenog,pravog SDA ahlaka, Sadika Ahmetovića.... Vidim ja nekako mi ovi izgledaju sigurni...
e moj zmaje od sipova.....
guzi lik sa 90 godina ja ne mogu sa 24 ojjj. idem da pogledam onu vijest o samo pomoci pa da se ...
ima covjek dobru spermu,vjerovarno od rize!!!
Dosao cica doktoru i kaze postao sa otac. A doktor veli, dozvolite da vam ispricam jednu pricu. Bila dva lovca u sumi i zaleti se medvjed na njih , a jedan lovac je imao pusku, drugi samo kisobran. Ovaj s puskom pokusa da opali ali puska blokira... Medjutim ovaj drugi lovac nanisani kisobranom, opali i ubi medvjeda. Kaze cica, ali doktore, to je nemoguce?! Kaze doktor, tako je cica, tako je..
ja što ima dobru kosu ,,
ma to ga garant pristavio neko drugi....