Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISTE DOBRO IZRACUNALI , OVDE KOD NAS JE NAJPOZELJNIJI POSAO POLITICARA ILI VJERSKOG VODJE
svi bi da su direktori pa cega god
Vjerski vodja je najbolje biti bilo gdje na svijetu. Osnujes vjersku ustanovi, nema poreza, donacije ljudi vrse, ti samo baljezgas i prikupljas valutu!
Ja uopste ne razumijem zasto se objavljuju ovakve vijesti na ovom portalu. Pa nismo u Americi. Dajte istrazivanja sa oblasti EU i Velike Britanije, sta ste se uhvatili Amerike!?
Sto sa oblasti EU i VB? Da opet kazes "Pa nismo mi Englezi"
Pa lakse je otici u Evropu raditi kad bi se prilike nasle, u Ameriku otici i dobiti posao, lakse ces novo srce naci za presadjivanje. EU je bliza nasim krajevima, mentalitet i zakoni su slicni. Koliko toliko. Amerika- prica za sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda poslije klix-novinara.
najpozeljniji posao je onaj posao koji volis!
Uglavnom, svi poslovi zbog kojih vec na faxu osijedis...
A jel to slucajno sto su vecina ovi matematicari malo cudni i imaju dioptriju?
matematika mi je bila draga sve dok se nisu počela koristit slova umjesto brojeva.
Nesto sto je u Bosni najpozeljnije je, karta za Njemacku ....
najbolji je poso da sjedis u bosni i dobijas pare iz dijaspore,vozis mecku dobru i hodas i pijes svaki dan i ides namore po 5x godisnje,a nista ne radis,ko dingospo
kad zbrojim 1+1 dođem do zaključka da je mandžukić duplo bolji od džeke
najbolji posao se racuna na osnovu raznih faktora. Za neke je nazalost jedino bitna visina place.
MANDZUKICCC JEFTINAA KOPIJA DZEKEE IZ WOFS.
najbolje je biti žigolo