Zanimljivosti
6

Najčudniji intervju svih vremena: Blizanke odgovaraju na pitanja identičnim riječima uglas

Klix.ba
Blizanke Bridgette i Paula Powers iz Queenslanda u Australiji nisu se nikada razdvajale. Mnogima je čudno što se oblače isto i imaju iste frizure, ali ono što nekoga može nasmijati ili izludjeti jeste to što one i pričaju uglas.

Rade na spašavanju pelikana i morskih ptica, a gostujući u emisiji "Good Morning Britain" govorile su o zajedničkom životu. Kada su počele odgovarati uglas istim riječima i redoslijedom voditelj Piers Morgan se počeo smijati, a Susanna Reid je ostala šokirana.

Četrdesetdvogodišnjakinje su objasnile kako su posvećene jedna drugoj i svojoj misiji spašavanja na obali Australije. Istakle su da vole svoj život koji je ispunjen te da nemaju vremena za muškarce.

"Ako nema perja na sebi onda nema šanse", našalile su se blizanke.

Naglasile su kako ne vježbaju svoje odgovore te da se njihov sinhronizovan govor događa spontano.

"Ne znamo kako se to dešava. Mnogi nas pitaju da li vježbamo našu priču, ali ne. Kako možeš vježbati konverzaciju, to je glupo", kazale su.

Iako su dva bića kažu kako se često osjećaju kao jedno. Uvijek se isto oblače i koriste isti mobitel.

"Sve vrijeme smo skupa jer imamo iste interese. Idemo u šoping zajedno, spašavamo životinje i super funkcionišemo kao tim. Znamo kako razmišlja druga i znamo šta trebamo uraditi kada spašavamo velik ptice poput pelikana", kazale su uglas.

Voditelj je rekao kako mu je ovo jedan od najboljih intervjua ikada urađenih tokom karijere.

Servis za spašavanje morskih ptica i pelikana pokrenule su prije 12 godina iz ljubavi prema pticama.