Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je nista sta Chuck Norris moze uraditi.....
100 zena 200 sisa
http://www.youtube.com/watch?v=29hINr37F4M
Zlata stane u frižider i kutiju od 50 cm kvadratnih???? Valjda kubnih ali i to je malo.Zapremina se mjeri u cm3 Seljaci bez obrazovanja. Gori ste od Avaza.
Rizi!! Svaka cast za komentar. Vazda se pisam od smijeha kod nekih komentara al tvoj je definitivno pozitivac dana. Kreativnost 10 points!
Ova na prvoj slici je izmislia novih 100 poza u kama sutri.
haha i ja isto.. haha
tek vidio vijest i htio napisati 100 zena 200 sisa ali vidim da je vec komentar bio kojeg sam ocijenio naravno ;) pozdrav.
a gje je ovdje džeko
Skutoristanac promašio si portal,javi se na onaj gmizajući tu ti je mjesto jer koristiš njihov vokabular a poslije toga idi na blog Rajka vasića-RAJHana.
ova prva gore, moze sama sebi lizati ...
Najbizarnija vijest koja je obišla BiH je tzv. platforma tzv antifashista obučenih u multikilti ruho, a najbizarnija vijest koja nije obišla BiH, jer je Zlajogluova FTV ne želi objaviti jest reket koji je, u iznosu od 2,2 milijuna KM, tražio \"bofrac protiv korupcije\" Zlajoglu.
ovoj sa prve slike bi bilo bolje ds stoji.bila bi seksi
Sjooooo, gledaj one na prvoj slici. Uvalis joj batak i jos ti licka zuvanca, koji merak
a ako je ova osoba iz britanije stvarno bespolna sta islam kaze na to?
A sta je sa DzekoM ?