Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danasnja vjencanja,daj da narod vidi,nema veze sto je renta i kredit sve
objektivno govorim
Ako nije kredit ovih 25000 ce bit sigurno.
"mladoženja i mladenka" :-)) Ako vise nije mlada nego mladenka, a mladenka se zove Mladenka, pa se mladenka Mladenka udaje za mladozenju tog i tog, na primjer mladozenju Mladenka, maticar ce da sklopi brak izmedju mladozenje Mladenka i mladenke Mladenke, a ako mlada moze biti mladenka onda i mladozenja moze biti mladenko pa fino imamo mladenka i mladenku umijesto mladozenju i mladu, i jednom, prije ili kasnije, moraju se vjencati mladenko Mladenko i mladenka Mladenka. Jednostavnije je tako :-)
...neodoljivo podsjeća na naše krkose koji najme američke "streč" limuzine. mlada i mladoženja 4 padeža zajedno, al auto od 8 metara. da lokaln agranapčad ima o čemu vazit dok cucla pivu. i da mamica bivše mladoženjine cure vidi kakvu je "priliku" propustila njena mezimica.
Eto ti pa se kurci.
e moj yaro.. bolje da si pokupio mladu na domacem brdskom konju :-) ovako te izadje skupo.
Nije žvaka za seljaka!!
Pa iznajmio ga je magarac.Sta ce kupiti drugi.Moze jedino plakati.
Neka je.
Aa ajde,kad je kupio jednog kupit ce i drugog.... -.-'
Mislio sam na te sto rentaju!!
Ja i moja draga Sebija kad sHlupamo svojeg Ferarija mi ga samo odvucemo na otpad i zavucemo ruke u vase dzepove i kupimo drugog. Nista lakse dok je budala koje glasaju za mene.
ima osiguranje
ima al u ku.cu