Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juhu,napokon da i mi dobijemo poresku oazu.
DaBogda ovi uvijek s nama u grupu za kvalifikacije, da se divimo Džeki kako igra! :D
pakujem kofere i odoh u slobodu u liberland, joj zamislite nema silnih politicara, stranka ah ljepota mila...
..sviđaju mi se uslovi...razmisliću ;-)
Trebal igraca za reprezentaciju ?
Kazem... Nezavisnost... Mala drzavica u sred Balkana, sa malim brojem balkanaca, visokim ekonomskim slobodama... Ma ima da cvijetaju... A orao ce da doleti u pomoc, cak je i Liberland odlican izbor za bjeg iz ove rupcage + jos jedna drzava u regiji... Nemere bolje da ga hebes!
lijepo i jako ambiciozno , ali nema od te ljubavi ništa
sve bolje od bosne
Kad hoćeš za Gornju Sigu pa lijevo pa desno pa pravo, e ni blizu.
E jos samo ovi klauni fale da balkanski circus bude kompletan!!
neki od uslova su "da nemaju komunisticku ili nacisticku proslost" - ovi uslovi su namjerno postavljeni da bi diskvalificirali srbe i hrvate. jos ako se doda i "za svaki slucaj" uslov da mogu postovati tudje misljenje, postaje jasno da se radi o zavjeri protiv dva naroda.
Koliko komentara i reakcije na ovaj nebitan i neozbiljan clanak, mi Balkanci smo cudo. Samo granice u glavi.
Sunce, galeb, more a država 500km od mora :D
Nije vala ni golub sa Baščaršije :D
mozda je iz travnika... onaj sa diplomom
Vrijeme je da krenem, moji liberlanđani me trebaju :D Još imaju ovu žuto-crnu zastavu kao moja borussia dortmund, pa ne može biti bolje, napokon komad zemlje za nas "ostale"
hhahahahahahaha
joj i te bivse cehoslovacke podijelise se bezveze onako dogovorom umjesto da su ko pravi ljudi zaratovali ,iskrvili se...jos kad im jezik cujes..ko pederi pricaju