Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno :) a opet, kada se uzmu u obzir divljacka prepucavanjana SA-X opet je, morate priznati, tragikomicno hehehe... naslov je prejak, ja mislio neki zlatni ljiljan pronasao svoju zlatnu kasiku pa trazi viljusku i noz
Upravu si strip bez diskriminacije.A smra.dove iz r.s njima je smijesno klanje djece i silovanje njihov heroj je doktooor D.abic lijeci smrdljivom bradom.
Samo bolesnim smrdima je ovo smijesno.zato ih zovu genocidasi.Zasto ne bi bio heroj u kolicima,pa oni i jesu stvarni heroji.Ideja je odlicna pogotovo iz razloga sto ce djeca sa invaliditetom imati svog idola.
znaci istina je b.alije.... hahahahahaha, koja je njegova moc, moze reci helpbaznijasufferddjenosajd milion puta na dan :)
:)
hahahahahaha
A za razbijanje stakla na dzamiji u Bratuncu ste onemogucili komentare, trebali bi se zvati Istocno Sarajevo-X
ZASTO STE ZA OVU VIJEST OMOGUCILI KOMENTARE BAG.RO RET.ARDIRANA?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
http://www.the99.org/
Ye.b.e.m. m.a.t.e.r onome ko stavi ovaj clanak, pa vi samo gledate kako ce te blatiti muslimane, pravi ste ceta.ljski portal
jeste brzi pri ciscenju, alal vam vera
Igra li odbojku?
Mozel nize od ovoga !?
omg